A cigánykártya használata 1.

A cigánykártyát nem csak jóslásra lehet használni. A köztudatban általában az első gondolat, ami eszünkbe jut a cigánykártyáról, hogy jósolni lehet vele. Ez így van, de a cigánykártya ennél sokkal többre képes. Gondoltad volna, hogy személyiség elemzésére vagy tanács kérésére, esetleg helyzetek, szituációk kiértékelésére is alkalmas.

A másik kérdés, ami felmerül bennünk, hogy miként jósoljunk, alkalmas vagyok-e rá és hogy hihetek-e a kártyának?

Amit most írok egy kicsit hihetetlen, de higgyétek el így van.

A cigánykártya használatához nincsenek szabályok. Ki lehet alakítani egyedi saját módszereket, lehet más által alkalmazott, publikált módszereket alkalmazni. A titok nem az alkalmazott módszerekben rejlik, hanem a mi hozzáállásunkban.

A titok nem más, mint az az egyszerű magyarázat, hogy hinni kell benne.

A cigánykártya minden esetben nagy segítségünkre lehet, akár jósolni szeretnénk vagy elemezni személyeket, illetve eseményeket. Azt írtam, hogy nincsenek szabályok, de amit most írok, lehet szabálynak is tekinteni, de legalább vedd jó tanácsnak. Nem szabad újra és újra jósolni vagy elemezni, ha nem tetszik, amit válaszul kaptál. Legjobb, amit ilyenkor tehetünk, hogy félre tesszük és egy más alkalommal újból elővesszük. Sokszor előfordult már a tanítványaimnál, hogy csak félreértette a jóslatot vagy nem megfelelően értelmezte, amikor megmutatta nekem és segítséget kapott az értelmezéshez, már egészen más aspektusból látta a kártya válaszát, jóslatát.

Hasznos útmutató a cigánykártya használatához ezen a linken érhető el:

http://data.hu/get/4954432/utmutato_a_ciganykartya_hasznalatahoz.doc

 

Címkék: cigánykártya